H TLM Coder - Verhoog de compatibiliteitsfactor van uw website met grote bedrijven

webdesign

H TLM Coder - Verhoog de compatibiliteitsfactor van uw website met grote bedrijven

H TLM Coder - Verhoog de compatibiliteitsfactor van uw website met grote bedrijven

htlm coder

Home-Line Language Solutions biedt HTLM Coder aan, een online HTML-editor. Met de H TLM Coder kunnen webontwikkelaars en -ontwerpers gemakkelijk website-inhoud maken, wijzigen en onderhouden. Het is een gebruiksvriendelijke editor die uitstekend werkt met zowel tekst editors zoals Microsoft Word of Notepad en HTML-editors zoals Dreamweaver. Wat nog beter is aan de H TLM Coder is dat het zowel de Internet Explorer als Firefox rendering technologieën ondersteunt. Als gevolg hiervan zal uw website sneller dan ooit verschijnen en zal er geweldig uitzien op alle belangrijke browsers.

H TLM Coder heeft de mogelijkheid om uw gedachten om te zetten in zinvolle vormen die vervolgens direct kunnen worden gebruikt in uw website online. U kunt bijvoorbeeld fotos, videos, audiobestanden, formulieren, links, formuliervelden en alles wat u maar wilt toevoegen. Bovendien kunt u met het programma een verscheidenheid aan populaire hulpmiddelen gebruiken die gemakkelijk te leren en te gebruiken zijn. U kunt formulieren maken voor klanten om in te vullen, e-mailberichten, enquêtes en nog veel meer!

Om dit programma te gebruiken, hebt u alleen een snelle internetverbinding nodig. Zodra u verbinding hebt gemaakt, kunt u direct beginnen met het bewerken van uw website. Bovendien kunt u een willekeurig aantal aanpassingstechnieken op uw website toepassen om uw webpaginas te verbeteren. Al deze technieken zullen niet alleen het uiterlijk van uw website verbeteren, maar ook de functionaliteit ervan verhogen. Dus, als u uw website in een handomdraai online wilt hebben, kijk dan eens naar H TLM Coder!

Tags
Populair
img
Photoshop Mockups kunnen je ontwerpen nieuw leven inblazen
img
H TLM Coder
img
Photoshop Mockup: Een essentiële training voor beginners
img
Hoe te beginnen met het bouwen van een website online
img
H TLM Coder - Photoshop Mockup Generator
Trending