Hoe maak je eenvoudig een Photoshop Mockup

webdesign

Hoe maak je eenvoudig een Photoshop Mockup

Hoe maak je eenvoudig een Photoshop Mockup

Er zijn al duizenden sites die gratis Photoshop Mockup Templates aanbieden, maar zelf een aangepaste mockup maken is niet zo moeilijk. Dit artikel helpt je deze waardevolle vaardigheid onder de knie te krijgen, zodat je elke foto zonder moeite in een verbluffend PSD-sjabloon kunt veranderen. Ik ben altijd dol geweest op Photoshop en wilde eenvoudige dingen op de computer eruit laten zien alsof ze door een professionele fotograaf waren gemaakt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat Photoshop mockups, gewoon om uit te vinden hoeveel bewerkingskracht het programma te bieden heeft.

photoshop mockup

De eerste stap is het kiezen van het sjabloon dat je wilt gebruiken. Van daaruit kunt u een nieuw document maken met de functies die u wilt gebruiken. De volgende stap is het toevoegen van uw eigen tekst en enkele basisvormen en kleuren. Er zijn een heleboel leuke functies die je kunt toevoegen aan je mockup, zoals roteren, knippen, de achtergrondkleur veranderen, enzovoort. De laatste stap is om wat tekst toe te voegen, een voorbeeld zou zijn "Mijn Gradient".

De laatste stap is om de PSD toe te voegen aan je website. Hiervoor moet je naar een online editor zoals Dreamweaver gaan en alle lagen toevoegen die je op je website wilt hebben. Je kunt ook een bepaald Photoshop mockup hulpmiddel gebruiken dat Photoshop Webstrap heet. Met deze tool kun je eenvoudig een PSD naar HTML bewerken. Nadat je je website hebt opgeslagen, moet je ervoor zorgen dat je nieuwe website er net zo uitziet als de mockup die je hebt gemaakt.

Tags
Populair
img
H TLM Coder - Verhoog de compatibiliteitsfactor van uw website met grote bedrijven
img
Hoe bouw je een website online met behulp van Photoshop-mock-ups
img
H TLM Coder - Een Innovatief Nieuw Ontwerp Programma voor Website Ontwerpers
img
Een Photoshop-mockup gebruiken om je website te maken
img
Photoshop Mockup Templates
Trending