Photoshop Mockup Templates

webdesign

Photoshop Mockup Templates

Photoshop Mockup Templates

Photoshop Mockups zijn een ongelooflijk snelle en gemakkelijke manier voor ontwerpers om hun idee over te brengen aan potentiële klanten of zelfs huidige klanten. Product mockups zijn ook ongelooflijk nuttig als u een snelle manier zoekt om uw concept visueel voor te stellen, uw kunstwerken te tonen of gewoon uw afgewerkte product aan een klant te presenteren. Er zijn letterlijk honderden sites die gratis Photoshop mockups aanbieden, maar een op maat gemaakte mockup met de hand maken is eigenlijk niet zo moeilijk.

photoshop mockup

In het eerste vak van het Photoshop mockup programma kun je eenvoudig de elementen slepen die je in je mockup wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen om een logo te gebruiken, dan plaats je het logo eerst in de werkbalk. Klik dan op schaal zodat je gemakkelijk kunt zien hoe groot je logo moet zijn, en pas de positie en grootte aan tot je de vorm en schaduw krijgt die je wilt. Het volgende vakje waar je naar moet kijken is de achtergrond - klik hierop om de achtergrond die je hebt ingesteld te veranderen. Met de kleurverloopopties in het gereedschapsmenu kunt u gemakkelijk interessante kleurencombinaties maken.

Als u een meer technische benadering wilt, kunt u tekst toevoegen aan uw logomockups of een afbeelding maken die u bij uw illustraties kunt voegen. Een ding dat veel mensen vergeten in hun Photoshop-documenten is het belang van het opslaan van je werk als PDF-bestand. Dit komt omdat als u uw bestand in Paint opent het kan lijken te bevriezen of crashen, en veel gebruikers willen niet alle vooruitgang verliezen die ze hebben gemaakt. Het is heel gemakkelijk om PDFs te maken, en de meeste Adobe-producten worden geleverd met gratis toolkits die speciaal zijn ontworpen voor het maken van PDFs. Als u Adobe op welke manier dan ook gaat gebruiken, is dit gereedschap een absolute noodzaak. Je kunt ook verschillende effecten gebruiken om je logo mockup veel interessanter te maken - geanimeerde teksten en speciale effecten zijn maar een paar voorbeelden.

Tags
Populair
Trending