Photoshop Mockup - PSD-bestanden converteren naar Photoshop

webdesign

Photoshop Mockup - PSD-bestanden converteren naar Photoshop

Photoshop Mockup - PSD-bestanden converteren naar Photoshop

photoshop mockup

Photoshop is een krachtige software voor het bewerken en beheren van afbeeldingen en het is mogelijk om Photoshop Mockups te gebruiken om een idee te krijgen van de functionaliteit van het programma. Als u uw vaardigheden in de complexe wereld van Photoshop moet perfectioneren, kan het maken van een proefexemplaar u helpen oefenen door het gedrag en het uiterlijk van echte afbeeldingen na te bootsen. Photoshop is een van de meest gebruikte beeldbewerkingsprogrammas van vandaag. Het is een gratis download van Adobe en het kan je veel geld besparen als je weet hoe je het goed moet gebruiken.

Het maken van de Photoshop mockup documentstructuur en het voorbereiden van alle benodigde bestanden voor conversie zijn vrij rechttoe rechtaan. U moet een Photoshop-documentindeling selecteren, zoals PDF of PSD, zodat u de afmetingen van uw eindproduct kunt opgeven. Maak een leeg document aan met de naam portfolio waarin u uw werk kunt weergeven. Klik rechtsonder in het scherm op de knop "Starten" waarmee Photoshop wordt gestart.

Selecteer het pictogram "UI" in de menubalk in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op "Venster" om een nieuw venster te openen. Klik onder het tabblad "UI" op het pictogram "omers", waarmee een leeg paneel wordt geopend. Onder "Penselen & kleuren", klik op "Nieuw" om het nieuwe paneel te openen. Nu heb je Photoshop geïnstalleerd en ben je klaar om te beginnen met het omzetten van PSD bestanden naar een Photoshop bestand.

Tags
Populair
img
Web hosting service voor nieuwe ondernemers
img
Lanceer met gemak een professionele website online
img
Waarom je een Photoshop-mockup moet gebruiken om je website te hosten
img
Een website online maken
img
Hoe H TLM Coder werkt
Trending