Photoshop Mockup - Smart Layer Basedayers

webdesign

Photoshop Mockup - Smart Layer Basedayers

Photoshop Mockup - Smart Layer Basedayers

Het maken van de Photoshop Mockup is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar een Photoshop-sjabloon te downloaden om te beginnen. Het is belangrijk dat je weet hoe je de gereedschapskist in Photoshop moet gebruiken om je werk aan te passen. Het maken van de lay-out van je mockup is eenvoudig omdat je items zoals tekstvakken, knoppen en invoervelden kunt slepen en neerzetten. Als je klaar bent met het aanpassen van je sjabloon, kun je het ook aanpassen of opslaan als een nieuwe versie.

photoshop mockup

Het grootste voordeel van het gebruik van Photoshop mockups voor je website of andere werken is dat je een idee hebt van hoe het eindproduct eruit zou zien als het in het uiteindelijke formaat zou zijn. Bij het maken van de mockups is het belangrijk om rekening te houden met de totale grootte van je schermen, het aantal ingangen en hoeveel informatielagen je eventueel wilt weergeven of verbergen. Het is verstandig om uw mockups te groeperen op doel, zodat u gemakkelijk de gebieden van uw website kunt herkennen die aanpassing of verandering nodig hebben. Als u bijvoorbeeld aan een e-commerce website werkt, is het verstandig om fotos, betaalopties en "afrekenpaginas" onder een gemeenschappelijke kop te groeperen. Zorg er bij het maken van de mockups voor dat de afbeeldingen een hoge resolutie hebben, zodat het eindresultaat haarscherp is.

Begin bij het ontwerpen van uw mockups met een mockup op ware grootte, maar voeg waar nodig lagen toe of verwijder lagen totdat u een lay-out hebt die aan uw wensen voldoet. Als je eenmaal tevreden bent met je mockup, is het belangrijk om deze op te slaan en zo vaak als nodig te reproduceren om het uiteindelijke effect te bereiken. Om te eindigen, maak je je aanpassingen en sla je je werk op als een nieuwe versie van de mockup. Dit proces zal u toelaten om veel verschillende variaties van uw mockup lay-outs te maken en uw lay-out up to date te houden. Het is altijd goed om je werk voor je te houden, zodat je snel kunt zoeken naar veranderingen of problemen als ze zich voordoen.

Tags
Populair
img
Waarom je Photoshop Mockup Tutorials moet lezen
img
Hoe maak je een website online?
img
Een website online maken
img
H TLM Coder - De oplossing voor de programmeerbehoeften van uw bedrijf
img
Hoe zet je Photoshop-mock-ups om in CSS/Flash-websites
Trending