Photoshop Mockups kunnen je ontwerpen nieuw leven inblazen

webdesign

Photoshop Mockups kunnen je ontwerpen nieuw leven inblazen

Photoshop Mockups kunnen je ontwerpen nieuw leven inblazen

Er zijn al duizenden websites die gratis Photoshop Mockups aanbieden, maar zelf een aangepaste mockup maken is niet zo moeilijk. Deze Tips & Tricks laten je zien hoe je deze handige vaardigheid onder de knie krijgt, zodat je van elke foto een verbluffende, hoogwaardige website online kunt maken. Wat is een Photoshop mockup? Het is een online afbeelding die is gemaakt uit een combinatie van verschillende beeldbewerkingssoftware tools. Door een bepaald gereedschap te gebruiken om een ander te bewerken, kan Photoshop de uiteindelijke afbeelding veranderen van een puinhoop (gemaakt met verschillende software) in iets dat eruit zal zien als een professioneel kunstwerk dat duizenden mensen wereldwijd aantrekkelijk zullen vinden en trots zullen zijn om te laten zien.

photoshop mockup

Dus, nu je weet wat een Photoshop mockup is, vraag je je misschien af wat de beste manier is om er een te gebruiken. De snelste manier om een Photoshop mockup te gebruiken is om het op je computer te laden en het te openen in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint Shop Pro. Dan sleep je gewoon de afbeeldingen die je wilt gebruiken als achtergrond voor je website. Je kunt ook tekst of objecten aan de scène toevoegen met de muis. Je kunt bijvoorbeeld vlammen toevoegen aan het gezicht van de brandweerman, de achtergrond veranderen in vlammen die uit een brandend gebouw komen, rook toevoegen aan een brandweerwagen of de kleur van de brandweerwagen veranderen in die van een brandweerauto.

Met behulp van de overvloeimodus van Photoshop kun je elk object in de mockup in- en onscherp laten worden als je de positie en hoek van de camera verandert. Door gebruik te maken van Photoshops dieptemap kun je highlights of schaduwgebieden in je ontwerp maken. De beste manier om het meeste uit een Photoshop mockup te halen is om met al deze verschillende technieken te experimenteren om te zien wat voor jou werkt. Ik weet zeker dat je, wanneer je eindelijk in staat bent om een meesterwerk uit je eigen verbeelding te creëren, je zult afvragen hoe je het ooit zonder deze hulpmiddelen hebt gered. Probeer vandaag nog een paar van deze technieken uit, je weet nooit welke creatieve kans er op je pad komt!

Tags
Populair
img
Hoe ontwerp je een website online met Photoshape Mockups?
img
Web Hosting Services - Aan de slag met het bouwen van een website online
img
Hvlm Coder - Kwaliteitswebontwikkeling voor kleine of grote bedrijven
img
Photoshop-mockup - Hoe kan een sjabloon je merk helpen?
img
Hoe maak je een website online?
Trending