Photoshop Mockups - Hoe ze te maken in Photoshop

webdesign

Photoshop Mockups - Hoe ze te maken in Photoshop

Photoshop Mockups - Hoe ze te maken in Photoshop

photoshop mockup

Hier volgt een korte tutorial over hoe je de Photoshop Mockup Tool kunt gebruiken om unieke PSD (Photoshopped Document) mockups te maken met slechts een paar muisklikken. De reden waarom het "Mockup Tool" heet is omdat het je in staat stelt snel een mockup van je eindproduct te maken zonder zelf de ontwerper te zijn. Hoe werken de PSD-bestanden van Photoshop? Wanneer je een PSD-bestand maakt met Photoshop, maak je een soort patroon dat kan worden gebruikt voor opmaak en/of decoratie in Photoshop zelf. Dit maakt het ongelooflijk gemakkelijk om unieke, unieke lay-outs te maken die met geen enkel ander programma na te maken zijn.

Om te beginnen heb je een gratis hulpmiddel nodig, zoals de Htlm Coder PSD to Photoshop Tool (gratis download), om je Photoshop-document te openen naar het PSD-formaat. Als je dat gedaan hebt, moet je "Openen" selecteren in je Photoshop venster. Je moet op "MD" klikken om het bestand te openen, daarna zie je een drop down menu met verschillende opties: Bestand, Opslaan als, en Huidig document. Als U werkt met een PSD bestand gemaakt met de H TLM Coder, kies dan "Huidig Document" en klik dan "OK". Je wordt dan gevraagd om je nieuwe document een naam te geven en "PDF" als formaat te selecteren om het document op te slaan.

Nu hoef je alleen nog maar je geselecteerde Photoshop mockup object naar je huidige Photoshop document te slepen en neer te zetten. Je mockup-object wordt op zijn plaats gesleept onder je huidige opmaak. Je wordt dan gevraagd een naam voor je nieuwe document in te voeren en "PNG" als formaat te selecteren om je mockup op te slaan als een.psd-bestand. Tot slot kun je je voltooide Photoshop mockup naar een willekeurig aantal klanten sturen als een volwaardig door een ontwerper ontworpen voorbeeld met behulp van een van de vele online beschikbare diensten.

Tags
Populair
img
Aan de slag met het bouwen van een website online
img
Tips om een online website te lanceren
img
Wat kan een Photoshop-mockup voor uw bedrijf doen?
img
Photoshop Mockup Templates - Beste Gratis Mockups
img
H TLM Coder - Verhoog de compatibiliteitsfactor van uw website met grote bedrijven
Trending