Photoshop-mockups - De sleutel tot effectief werken met Photoshop

webdesign

Photoshop-mockups - De sleutel tot effectief werken met Photoshop

Photoshop-mockups - De sleutel tot effectief werken met Photoshop

photoshop-mockup

Het maken van een Photoshop-mockup in Photoshop met behulp van deze tutorialserie. In deze Photoshop tutorial ontdek je een methode om heel eenvoudig een oude Photoshop mockup om te zetten in een werkende CSS/HTML template. Om dit te doen, moet je je mockups opslaan met je Photoshop PSD naar een gewenste bestemming en ze vervolgens openen in de gewenste toepassing om ze te converteren. In dit tweede deel onderzoeken we de laatste stap waarbij je je PSD-bestand converteert naar een sjabloon dat werkt met alle gangbare grafische ontwerpprogrammas.

Er zijn verschillende manieren om Photoshop mockups te maken in Photoshop. De meest gebruikelijke manier is door gebruik te maken van PSD-naar-HTML-conversiediensten die een breed scala aan tools en functies bieden voor het maken van een Photoshop-sjabloon van PSD-bestanden. Er zijn ook diensten van derden beschikbaar op het internet, die soortgelijke diensten aanbieden voor het converteren van mockups naar css/html ook. Het hangt echt af van je eisen, hoeveel tijd en moeite je wilt besteden en het budget dat je beschikbaar hebt voor het maken van Photoshop mockups en hoeveel tijd je erin wilt investeren. Als je net begint met webontwikkeling, raad ik je aan om te kiezen voor PSD-naar-HTML-conversiediensten, omdat je daarmee een idee krijgt van wat er allemaal bij komt kijken en in het proces aardig wat geld kunt besparen.

Wanneer je Photoshop gebruikt, zijn er veel verschillende aspecten van de Photoshop-workflow die problemen kunnen veroorzaken als je niet precies weet wat je doet. Hoewel er online veel tutorials beschikbaar zijn, leggen deze vaak niet de kernelementen van Photoshop uit op een manier die iedereen die Photoshop gebruikt kan begrijpen. Daarom is het sterk aanbevolen dat u Photoshop-webtutorials koopt zodat u de materie volledig kunt begrijpen en de belangrijkste technieken kunt leren. Je kunt de basisbeginselen van Photoshop leren zoals werken in lagen, uitknippad en maskering, het wijzigen van kleuren, lagen en penseelstreken. De beste manier om alle verbazingwekkende Photoshop-functies te leren, is door kennis te maken met de meest gebruikte tutorials zoals Photoshop Lightroom Tips, Photoshop Hints en Photoshop Effects.

Tags
Populair
Trending