Smart Object gebruiken in Photoshop Mockup-sjablonen

webdesign

Smart Object gebruiken in Photoshop Mockup-sjablonen

Smart Object gebruiken in Photoshop Mockup-sjablonen

Een Photoshop Mockup is een Photoshop-sjabloon of mock-uptool waarmee je het eindresultaat van je werk kunt bekijken voordat je je eraan committeert. Dit kan zeer waardevol zijn, vooral als je een afbeelding maakt om op een webpagina weer te geven en het uiteindelijke ontwerp zo dicht mogelijk bij perfect moet zijn. Door een Photoshop mockup te gebruiken kun je een idee krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien en ervoor zorgen dat er geen opvallende fouten in zitten. Door bijvoorbeeld een standaard vorm te kiezen in Photoshop kan je heel gemakkelijk eindigen met een website die er helemaal verkeerd uitziet of een die helemaal geen inhoud lijkt te hebben. Door een mockup te gebruiken kun je de vorm en kleur van de achtergrond veranderen en experimenteren met verschillende groottes, effecten en kleuren om er zeker van te zijn dat je website er precies zo uitziet als je hem voor ogen hebt. Daarnaast kunt u ook een voorbeeld bekijken van hoe uw lay-out eruit zal zien in verschillende browsers, zodat u zeker weet dat de kleuren overeenkomen met wat er op uw website wordt weergegeven.

photoshop mockup

Er zijn veel verschillende soorten Photoshop mockup sjablonen die je kunt gebruiken, maar de sjabloon die wij het handigst vinden is het HTML sjabloon. Dit is een eenvoudig knip- en plakprogramma waarmee je eenvoudig de gewenste inhoud kunt kopiëren en plakken en deze in het sjabloon kunt plaatsen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de code aan te passen aan uw individuele behoeften. De HTML-sjabloon zal meestal worden geleverd met verschillende functies en kenmerken, zoals tooltips, klikbare links en een galerij. Dit maakt het heel gemakkelijk om nieuwe paginas aan uw website toe te voegen en uw fotos of afbeeldingen weer te geven.

Wij hebben gemerkt dat een van de beste dingen aan het gebruik van Photoshop-mockups is dat ze een grote mate van realisme bieden. Door deze realistische sjablonen te combineren met gratis Photoshop-afbeeldingen van hoge kwaliteit kunt u een verbazingwekkend professioneel ogend product maken dat zich zal onderscheiden van andere websites. Het enige wat je moet doen om een geweldige Photoshop-mockup te krijgen, is de juiste sjabloon vinden, want er zijn er zo veel om uit te kiezen. Als je wilt dat je website echt schittert en uniek is, is het gebruik van smart object een essentieel onderdeel van het ontwerpproces.

Tags
Populair
img
Hatlm Coder - Maak uw droomwebsite online
img
Aan de slag met het bouwen van een website online
img
Photoshop Mockup - PSD-bestanden converteren naar Photoshop
img
H TLM Coder - Hoe maak je een winstgevende website
img
Een website online maken
Trending